Priser inkl. moms
Varumärken

http://www.ballingslovmolndal.se/ http://www.inredningsvaruhuset.se/

Inred ditt kök med Ballingslöv

Ballingslöv - Vardagsglädje.

Låt din inredningsdröm bli verklighet hos köksarkitekterna i Mölndal. Välkommen till oss när ni letar kök i Göteborg. Boka ett möte redan idag så får du vara med om en magisk upplevelse när vi presenterar ditt kök i 3D - så nära verkligheten som möjligt.

Kökshälsningar butikschef Staffan Andersson

Kökstillverkaren Ballingslöv har tillverkat kvalitetskök i 80 år. Det finns gott om erfarenhet och kunskap för att skapa ditt drömkök. Produkterna är svensktillverkade. Vi blev ”bäst i test” på vår lucka Solid av testfakta. I utbudet finns både vita kök, traditionella och moderna kök med både massiva träluckor och målade luckor. Det finns luckor med infällda grepp såväl som släta och profilerade luckor. Utöver detta finns även vårt designkök Studio Ballingslöv designat av Jonas Lindvall.

Vi jobbar med färdigmonterade stommar. Lådorna har mjukstängande Design Box-lådor från tillverkaren Blum. Det gör att vi är trygga i att erbjuda 20 års garanti på skenor, lådor och gångjärn. Våra Design Box-lådor finns i två färger, svart och vitt, med sidor i glas eller plåt.

Bänkskivor finns i de flest material såsom laminat, trä, sten, kompositsten och Corian. Till dessa kombinerar man med heltäckande diskbänk eller infälld vask. Blandare kommer från kända märken som Strand, Grohe, Tapwell, Oras och Vola m.m.

Ballingslöv har ett eget sortiment på knoppar och handtag. Vi jobbar även med vitvaror från kända leverantörer som Miele, Siemens, Smeg, Neff, Ilve och Liebherr. Fläktar och fläktkupor finns från Fjäråskupan, Eico och Thermex mm.

kök ballingslöv studio

Ta kontakt med oss och boka ett köksmöte idag!
För att komma till våra kontaktuppgifter klicka här ->

kök ballingslöv mölndal göteborg

kök ballingslöv gastro

TOPPLISTAN
ballingslovlogo
Ballingslöv Stödben Inklusive Clips
86 kr
SSK60TM
Ballingslöv Spegelskåp 1200 TM
5.695 kr
SSK60TM
Ballingslöv Spegelskåp 1000 TM
5.495 kr
SSK60TM
Ballingslöv Spegelskåp 900 TM
4.995 kr
SSK60TM
Ballingslöv Spegelskåp 800 TM
4.495 kr
ballingslovlogo
Ballingslöv Belysningspaket Smartie 90
1.395 kr
ballingslovlogo
Ballingslöv Belysningspaket Smartie 60
1.195 kr
BELARM380
Ballingslöv Kromad Belysningsarm LED 580 mm
1.195 kr
BELARM380
Ballingslöv Kromad Belysningsarm LED 380 mm
995 kr
SSK60TM
Ballingslöv Spegelskåp 600 TM
3.995 kr