Priser inkl. moms
Varumärken

http://www.ballingslovmolndal.se/ http://www.inredningsvaruhuset.se/

Inred ditt kök med Ballingslöv

Ballingslöv - Vardagsglädje.

Låt din inredningsdröm bli verklighet hos köksarkitekterna i Mölndal. Välkommen till oss när ni letar kök i Göteborg. Boka ett möte redan idag så får du vara med om en magisk upplevelse när vi presenterar ditt kök i 3D - så nära verkligheten som möjligt.

Kökshälsningar butikschef Staffan Andersson

Kökstillverkaren Ballingslöv har tillverkat kvalitetskök i 80 år. Det finns gott om erfarenhet och kunskap för att skapa ditt drömkök. Produkterna är svensktillverkade. Vi blev ”bäst i test” på vår lucka Solid av testfakta. I utbudet finns både vita kök, traditionella och moderna kök med både massiva träluckor och målade luckor. Det finns luckor med infällda grepp såväl som släta och profilerade luckor. Utöver detta finns även vårt designkök Studio Ballingslöv designat av Jonas Lindvall.

Vi jobbar med färdigmonterade stommar. Lådorna har mjukstängande Design Box-lådor från tillverkaren Blum. Det gör att vi är trygga i att erbjuda 20 års garanti på skenor, lådor och gångjärn. Våra Design Box-lådor finns i två färger, svart och vitt, med sidor i glas eller plåt.

Bänkskivor finns i de flest material såsom laminat, trä, sten, kompositsten och Corian. Till dessa kombinerar man med heltäckande diskbänk eller infälld vask. Blandare kommer från kända märken som Strand, Grohe, Tapwell, Oras och Vola m.m.

Ballingslöv har ett eget sortiment på knoppar och handtag. Vi jobbar även med vitvaror från kända leverantörer som Miele, Siemens, Smeg, Neff, Ilve och Liebherr. Fläktar och fläktkupor finns från Fjäråskupan, Eico och Thermex mm.

kök ballingslöv studio

Ta kontakt med oss och boka ett köksmöte idag!
För att komma till våra kontaktuppgifter klicka här ->

kök ballingslöv mölndal göteborg

kök ballingslöv gastro

TOPPLISTAN
Ballingslöv Handtag HG725 Antikbehandlad Metall c/c 224
54 kr
Ballingslöv Handtag HG723 Antikbehandlad Metall c/c 128
50 kr
Ballingslöv Handtag HG720 Antikbehandlad Metall c/c 96
48 kr
Ballingslöv Handtag HG718 Vit Metall c/c 128
54 kr
Ballingslöv Handtag HG715 Borstad Metall c/c 128
75 kr
Ballingslöv Handtag HG668 Vit Metall 989 mm
443 kr
Ballingslöv Handtag HG667 Vit Metall 889 mm
400 kr
Ballingslöv Handtag HG666 Vit Metall 789 mm
346 kr
Ballingslöv Handtag HG665 Vit Metall 689 mm
298 kr
Ballingslöv Handtag HG664 Vit Metall 589 mm
249 kr