Priser inkl. moms

Inred ditt kök med Ballingslöv

Ballingslöv - Vardagsglädje.

Låt din inredningsdröm bli verklighet hos köksarkitekterna i Mölndal. Välkommen till oss när ni letar kök i Göteborg. Boka ett möte redan idag så får du vara med om en magisk upplevelse när vi presenterar ditt kök i 3D - så nära verkligheten som möjligt.

Kökshälsningar butikschef Staffan Andersson

Kökstillverkaren Ballingslöv har tillverkat kvalitetskök i 80 år. Det finns gott om erfarenhet och kunskap för att skapa ditt drömkök. Produkterna är svensktillverkade. Vi blev ”bäst i test” på vår lucka Solid av testfakta. I utbudet finns både traditionella och moderna kök med både massiva träluckor och målade luckor. Det finns luckor med infällda grepp såväl som släta och profilerade luckor. Utöver detta finns även vårt designkök Studio Ballingslöv designat av Jonas Lindvall.

Vi jobbar med färdigmonterade stommar. Lådorna har mjukstängande Design Box-lådor från tillverkaren Blum. Det gör att vi är trygga i att erbjuda 20 års garanti på skenor, lådor och gångjärn. Våra Design Box-lådor finns i två färger, svart och vitt, med sidor i glas eller plåt.

Bänkskivor finns i de flest material såsom laminat, trä, sten, kompositsten och Corian. Till dessa kombinerar man med heltäckande diskbänk eller infälld vask. Blandare kommer från kända märken som Strand, Grohe, Tapwell, Oras och Vola m.m.

Ballingslöv har ett eget sortiment på knoppar och handtag. Vi jobbar även med vitvaror från kända leverantörer som Miele, Siemens, Smeg, Neff, Ilve och Liebherr. Fläktar och fläktkupor finns från Fjäråskupan, Eico och Thermex mm.

kök ballingslöv studio

Ta kontakt med oss och boka ett köksmöte idag!
För att komma till våra kontaktuppgifter klicka här ->

kök ballingslöv mölndal göteborg

kök ballingslöv gastro